Megvételre kínált ruhák tudnivalók

Hol találod a honlapon az eladó ruhákat?

Honlapunkon az „Eladó ruhák” fül alatt találod meg a modellválasztékot.

Kell időpontot foglalni a megvételre kínált ruhákhoz?

Igen, kell! Honlapunkon az „Időpontfoglalás” fül alatt ezt könnyen megteheted. 

Félre lehet tetetni az eladásra kínált ruhát?

Sajnos erre nincs lehetőség, mert nincs biztosíték arra, hogy biztosan visszajössz érte, addig pedig bárki szívesen megvenné az adott ruhát.

El tudja a szalon postázni az eladásra kínált ruhákat?

Sajnos nem tudjuk elpostázni. Mindenképpen ajánljuk, hogy gyere be hozzánk, hiszen lehet, hogy álmaid ruháját nem a honlapon látott képek alapján találod meg, hanem itt bújik meg valamelyik sorban. Vigyor

Vissza tudja venni a szalon a már megvásárolt ruhát, ha mégsem tetszik?

A megvásárolt ruhát nem vesszük vissza. Amiről egyszer döntöttél, az ebben az esetben is végleges, éppen ezért ruhacserére sincs lehetőség.

Mindig az aktuális kínálatot látod a honlapon?

Igen! Az eladott ruhák a megvétel pillanatában lekerülnek a honlapról, így te mindig az aktuális kínálatot látod.

Mi a teendő, ha megvételre kínált ruhát és kölcsönözhető ruhát is szeretnél nézni?

Ebben az esetben két időpontot kell foglalnod. Mivel minden kollekciónk más-más helyen találhatóak, ha a kölcsönözhető kollekciót szeretnéd megnézegetni, az egyik kategóriának a Basic vagy Prémium Esküvői ruhát válaszd, és foglald le az időpontot. Az eladó ruhákhoz ismét időpontot kell foglalnod, ehhez az Eladó ruhák kategóriát válaszd. Lehetőleg a két időpont ne ugyanabban az órában legyen, tehát egymás utáni órát próbálj meg keresni, mert akkor kényelmesen 1-1 órád lesz válogatni a ruhák között.

Hogy tudod lemondani a már lefoglalt időpontot?

A sikeres időpontfoglaláskor küldünk neked egy visszaigazoló e-mailt. Ha mégis úgy döntenél, hogy nem jössz el hozzánk, az e-mailben található "Lemondás" linkre kattintva törölheted időpontodat. 

Hány időpontot tudsz foglalni a megvételre kínált ruhák nézegetésére?

Egy időpont foglalható. De gondolj bele, ha sokáig halogatod a következő próbát, akkor lehet, hogy addigra valaki megveszi álmaid ruháját.

Kit hozhatsz magaddal a ruhapróbára?

Bizonyos keretek között bárkit elhozhatsz a ruhapróbára, de főleg olyan személlyel gyere el, akiben megbízol és adsz a véleményére. Vigyor

A ruhaigazítás benne van a vételárban?

A ruhaigazítás díja nincs benne a vételárban, de egy ügyes varrónőhöz el tudod vinni, aki biztosan méretre tudja neked igazítani. Nekünk sajnos nincs rá külön kapacitásunk. Amennyiben nem ismersz hozzáértő varrónőt, mi is szívesen javasolunk szakembert.

Miért jársz jól, ha inkább megveszed a ruhát?

Az, hogy a sajátodnak tudhatod a ruhát, mindig emlékeztetni fog, hogy milyen szuper is volt a Nagy Nap! Nem kell visszajönnöd a ruhaigazításra és még egyszer eljönnöd visszahozni a ruhát. Amiatt sem kell aggódnod, hogy esetleg megsérül a ruha és kártérítési díjat kell majd fizetned miatta.

Lehet a ruhához illő abroncsot is vásárolni a szalonban?

Persze! Nálunk több méretben is találsz megvásárolható abroncsot, mindössze 5.000-15.000 Ft-ért.

 

Milyen kiegészítőket tudsz vásárolni a megvételre kínált ruhákhoz?

A megvásárolható kiegészítők többsége a Szalon vitrinjében tekinthető meg. Ilyen például a fátyol, melltartó, harisnyakötő, különböző ékszerszettek, nyaklánc, nyakrózsa, mindenféle haj- és kontydísz, füllbevaló, gyűrűpárna, kistáska, kesztyű, kiskosár és nyakkendő.

Mennyi idő áll rendelkezésre a ruhapróbára?

1 órát tudunk biztosítani, amely során akár 10-12 modellt is lehetőséged van felpróbálni.

Mit hozz magaddal a ruhapróbára?

Ha már megvan a cipőd és a melltartód a nagy eseményre, akkor mindenképpen hozd magaddal. Hogyha még nincs meg, akkor egy olyan magas sarkút válassz, amilyennel szeretnéd viselni a ruhád.

Miért ilyen kedvező árúak a ruhák?

Mivel több száz hazai és külföldi esküvői ruha készítővel állunk kapcsolatban, illetve kollekciónk számos darabját magunk készítjük, kellően nagy mennyiségben tudjuk beszerezni a ruhákat és az alapanyagokat, ami jelentősen árcsökkentő tényező. Kollekciónkat számos ismert ruhatervező modelljeivel is kiegészítjük, így 1-2 éves, új vagy használt tervezői darabok közül is válogathatsz.

Használt és új ruhákkal is foglalkozik a Szalon?

Igen. Ruháink közel 80-90%-a vadonatúj, de alkalmanként használt modelleket is kínálunk megvételre. A használt nem agyonhasznált vagy ócska, esetleg divatjamúlt. Csupán egy vagy néhány alkalommal már viselt terméket jelent, ami ár-érték arányban is kedvező és sokszínű kínálatot garantál. Minden ruhánkat tökéletes és hibátlan állapotban, frissen vasalva adjuk át, melyre garanciát is vállalunk.

Milyen gyakran cserélődik a kollekció a szalonban?

Meglepően gyorsan. Vigyor Havonta közel 50-70 darab új modell közül válogathatsz, valamint a teljes árukészlet évente teljesen megújul.

Miben tudod szállítani a megvásárolt ruhád?

A megvásárlás után minden ruhát egy átlátszó műanyag ruhazsákba csomagolunk, amely megvédi a szennyeződésektől. Amennyiben a kíváncsiskodó tekintetek elől is el szeretnéd rejteni, úgy lehetőséged van egy nem átlátszó, cipzáras ruhazsák vásárlására is.

Vannak színes ruhák is?

Természetesen! Folyamatosan bővülő menyecske, alkalmi és koszorúslány kínálattal várunk.

Mikor érdemes elkezdened a ruhaválogatást?

Erre semmilyen írott szabály nem létezik. Amennyiben már megkérték a kezed és tervben van az esküvőtök, érdemes ellátogatni hozzánk.

Mit tartalmaz a vételár?

Magát a menyasszonyi ruhád ellenértékét fizeted ki, a ruhaigazítás és az egyéb kiegészítők nem képezik a vételár részét, azaz azokat bármikor külön is megveheted.

Honnan tudod meg, hogy mi a pontos konfekcióméreted?

A két legfontosabb paraméter a konfekció megállapításához a mell-, és derékbőség adatod. A mellbőséget értelemszerűen a melled körmérete adja, míg a derékbőség a felsőtestünk legkeskenyebb pontja a köldök rész felett. Nem szabad összetéveszteni a csípőbőséggel, ami a köldök alatt mérendő. Az alábbi táblázatban összefoglaljuk, milyen európai méretrendszer szerint soroljuk be ruháinkat. Amennyiben valamely adat eltérne az egy sorba tartozó értékektől, abban az esetben a nagyobb érték fogja helyesen meghatározni a konfekcióméretedet. Női konfekció táblázat

Tudsz fizetni bankkártyával?

Szalonunkban elsősorban készpénzzel való fizetésre van lehetőség. Ha mégsem lenne nálad elegendő készpénz, a szalon közelében számos bank és automata található.